• Pretraga
Kakav si tip studenta

Kakav si tip studenta prema horoskopskom znaku?

Svaki horoskopski znak ima neke svoje mane i vrline po kojima je poznat pa smo mi napravili kratku analizu svih znakova cura i dečkiju i otkrili kakav ste tip studenta. Pronađite svoj znak i pogledajte što zvijezde kažu o vama!

Tihi student: dečko Bik

Generalno, bikovi su poznati po svojoj tvrdoglavosti, no to na stranu, dečki u znaku bika vrlo su pažljive osobe. Svi dečki u znaku bika tip su tihog studenta, koji uvijek dobro promatra situaciju oko sebe.

Dobra studentica: cura Bik

Cure u znaku bika jesu i uvijek će biti dobre i uspješne studentice. Obzirom na njihov tvrdoglav i uporan karakter, one ostvare sve što si zacrtaju.

Ambiciozni student: dečko Jarac

Dečki u znaku jarca imaju poželjne vrline za studenta: nisu lijeni i imaju visoko postavljene ciljeve, kako u životu tako i na fakultetu. Zbog svog karaktera i duha oni su vrlo ambiciozni studenti.

Studentica koja se uvijek natječe: cura Jarac

Baš kao i dečki jarci, cure u znaku jarca vrlo su ambiciozne. Njima je važno dati sve od sebe, kako bi imale najbolje rezultate na ispitu.

Između učenja i tuluma uvijek bira učenje: dečko Djevica 

Dečki u znaku djevice su brižni, kako u vezama tako i po pitanju studiranja i polaganja ispita. Oni jednostavno žele biti sigurni da sve imaju pod kontrolom i uvijek će prije odabrati učenje nego odlazak na tulum. Dobri su motivatori, jer svojim navikama i radnom etikom pokazuju drugima kako je sve moguće.

Perfekcionistica sa svim potrebnim bilješkama: cura Djevica

Djevice su inače dobre u organizaciji svog vremena te su tihe i sramežljive. Cure u znaku djevice su studentice koje uvijek teže višem i boljem rezultatu. Uvijek zapisuju sve bilješke s predavanja i od njih uvijek posuđuješ sve što je potrebno za ispit. One svojim radom inspiriraju druge na učenje.

Student koji svima pomaže :dečko Riba


Ribe su poznate po svojoj osjećajnosti i empatiji za druge. Dečki u znaku ribe će uvijek pomoći kome god treba, pa tako i na fakultetu. Iako možda neki misle da je to iskorištavanje, ribe jednostavno uživaju u tome što nekome mogu pomoći kao npr. dati instrukcije besplatno. Naravno, sve ima svoje granice.

Studentica koja je tužna zbog loših ocjena: cura Riba

Cure ribe vrlo su osjetljive i nije ih sram to pokazati. Studentice u znaku ribe teško prihvaćaju pad na ispitu, a neki to ne mogu razumjeti. No, vrlo je jednostavno: ribe su jednostavno osjetljivije od ostalih.

Onaj kojem treba vremena da se sprijatelji: dečko Rak

Ovi studenti su na prvoj godini među tišima i sramežljivijima. Njima je potrebno malo više vremena kako bi se s nekim sprijateljili i opustili. No, ako se za vrijeme studiranja sprijateljite s rakom, dobit ćete vrlo lojalnog prijatelja.

Nervozna studentica: cura Rak

Studentice u znaku Raka marljive su i uče no bez obzira koliko dobro naučile neki ispit, uvijek će biti nervozne, sve dok ne dođu službeni rezultati ispita. Ovi znakovi su nervozne prirode ,jer uvijek moraju biti sigurne da su dobro obavile sve svoje zadatke.

Student koji je strog sam prema sebi: dečko Škorpion

Studenti u znaku škorpiona natjecateljskog su duha i zato su uvijek strogi sami prema sebi. Kada se susretnete s ovakvim osobama, probudi vam se želja da ih zagrlite i kažete da će sve biti okej. Svi znaju koliko su oni zapravo pametni i da će uspjeti, ali oni si ne mogu pomoći i uvijek će davati baš sve od sebe.

Kakav si tip studenta

Cura u koju su svi zaljubljeni: cura Škorpion

Cure u znaku Škorpiona vrlo su misteriozne, pa samim time i vrlo privlačne. Zbog svoje osobnosti, uvijek će privući nove ljude koji ih žele upoznati.

Student s kojim je lako surađivati: dečko Vaga

Dečki u znaku Vage po prirodi su vrlo miroljubiva bića i nikada se neće tek tako upustiti u rasprave. Kada ovakvog studenta imate u grupi za projekt, onda ste pravi sretnici, jer dečki u ovom znaku rijetko kada se neće složiti s nekom idejom. Njima je najvažnije da se svi unutar tima slažu.

Studentica koja održava mir u grupi: cura Vaga

Baš kao i dečki u ovom znaku, cure su miroljubive i vrlo smirene osobe. Ženske Vage vrlo su dobre prijateljice i brzo uspiju razumjeti druge osobe. Ako vam je prijateljica Vaga, onda ste pravi sretnici. U grupnim projektima na faksu ona će uvijek brinuti da su svi zadovoljni te na taj način održavati mir.

Mislilac koji puno radi: dečko Vodenjak

Vodenjaci su općenito poznati po čestim razmišljanjima koje provode u samoći. Njima jednostavno nije problem provoditi vrijeme sami sa sobom, u razmišljanju. Oni cijene rad i učenje i zato to ne vide kao problem, već izazov koji trebaju riješiti najbolje što mogu. Vrlo su poticajni za ostale studente da se pošteno prime knjige.

Jedan dan uči cijeli dan, a sutradan od toga digne ruke: cura Vodenjak

Cure u znaku Vodenjaka poznate su po svojim čestim promjenama raspoloženja. Prema tome kako se osjećaju tako odlučuju hoće li učiti ili uživati i družiti se s prijateljima. Ako ste vi ta, onda znate kako vas zna držati par dana učenje i nabrijani ste na dobre ocjene, a onda vas to pusti i više želite razvijati svoje socijalne vještine negdje vani s prijateljima.

Popularni lik: dečko Blizanac

Blizanci su znakovi koji su vrlo popularni u društvu. Prijateljski su nastrojeni prema svima i vole biti glavni u društvu pričajući smiješne priče. To su oni likovi u koje je većina cura zaljubljena. Oni mogu biti odlični studenti i sudjelovati na nastavi ili zabavljati  ljude za vrijeme predavanja.

Ovu nitko ne može skužiti: cura Blizanac

Na neke dane one su vrlo tihe i samozatajne dok druge dane pršte od samopouzdanja i ne prestaju pričati. Takve su djevojke u ovom znaku: vode se isključivo emocijama i kako se osjećaj taj dan tako će se i ponašati. Zbog toga, većina ekipe s faksa neće moći dokučiti kakva je ona zapravo osoba.

Uvijek sudjeluje u raspravama na nastavi: dečko Strijelac

Dečki u znaku Strijelca iskreni su i nemaju problema s izražavanjem svojih stavova i zato se često upuštaju u rasprave i debate na nastavi. Vole pričati i toga se ne stide, a drugi ga smatraju pametnim i elokventnim.

Organizatorica putovanja: cura Strijelac

Cure u ovom znaku oboooožavaju putovati. Putovanja su jednostavno dio njih i one bez njih ne mogu. Ako u grupi imate ovakvu curu, budite sigurni da će svako putovanje biti isplanirano baš onako kako treba: puno zabave i super cool mjesta!

Lik za izvannastavne aktivnosti: dečko Ovan

Dečki u ovom znaku vole biti zauzeti i imati potpuno ispunjen dan sa svim mogućim izvannastavnim aktivnostima. Voli stalno upoznavati nove ljude. Ako imate jednog ovakvog na svom fakultetu, sigurno se pitate od kuda mu toliko vremena da to sve stigne?!

Rođena za javne nastupe: cura Ovan

Cure u znaku Ovna rođene su za vodstvo pa ni ne čudi što su na fakultetu nikad nemaju tremu razgovarati s bilo kime o bilo kojoj temi. One će uvijek iskoristiti priliku za reći nešto na nastavi.

Sportaš: dečko Lav

Samopouzdani dečki koji vole kada se prepoznaju njihovi dobri rezultati u bilo čemu. Oni najčešće vole čuti pohvalu na svoj račun i to ih puni energijom da budu još bolji. 

Navijačica: cura Lav

Baš kao i dečki, cure u ovom znaku pune su samopouzdanja i energije i zato ni ne čudi što smo ih nazvali “Sportaš” i “Navijačica”, jer to ih najbolje opisuje. Kada bi na našim fakultetima bilo moguće biti navijačica kao što je to u američkim filmovima, cure u ovom znaku bi to definitivno bile. Njih nije sram javnosti niti da ih puno ljudi gleda dok navijaju i plešu. 

Ukoliko želite surađivati s nama ili imate bilo kakav prijedlog ili ideju, kontaktirajte nas! 

KONTAKTIRAJTE NAS