• Pretraga
seks na faksu

Seks na faksu i 10 istina o njemu!

Seks na fakultetu više nije tabu tema!  O njemu se priča, neki su ga iskusili, neki nisu no bez obzira na iskustvo ovi 10 stvari trebaju svi imati na umu!

seks na faksu

1) Događa se često

Iako ne kažemo da je za svakog studenta odlazak na faks vrijeme divljeg partijanja i eksperimentiranja sa seksom, ipak je situacija na faksu mnogo opuštenija i sve nam se čini dopušteno. Još ukoliko to pomiješamo s alkoholom ili nečim jačim – seks se zna dogodi!

2) Što znači spetljati se s nekim?

Ponekad će termini poput „spetljati se s nekim“, „završili su skupa“  itd. zvučati zbunjujuće. Nekome to znači poljubiti nekoga na tulumu, drugome je to „prijatelji s povlasticama“, a nekome trećem to znači neobavezni seks. 

3) Ljudi su otvoreniji prema seksu

I dalje se priča o tome kada netko završi s nekim drugim, ali ne tako jako i ne tako često kao u srednjoj školi. Studenti su otvoreniji prema seksualnosti, prihvaćanju seksa i razgovoru o tome. A i imaju važnijeg posla nego tračati o tome tko je s kim bio i kada.

4) Seks je oko vas!

Ako ste u studentskoj sobi, zidovi nisu baš predebeli. Neka vam slušalice budu blizu, a ako imate gdje – idite iz sobe. Seksa će sigurno biti negdje oko vas.

5) Postoji zaštita!

Koristite kondome! Nisu skupi, možete ih kupiti doslovno bilo gdje – benzinska pumpa, dućani, supermarketi, kiosci, drogerije. Nemojte riskirati spolne bolesti ili neželjenu trudnoću.

6) Komunikacija je uvijek najvažnija

Bilo da ste u vezi, ili ste zajedno samo proveli noć, uvijek budite jasni oko onoga što želite, a što ne želite i na što ste spremni. Ne je uvijek Ne.

7) Ne rade to svi

Ne brinite se ukoliko se vi još niste upustili u seks ili vam jednostavno nije privlačno petljati se svaki tjedan s nekim drugim – niste jedini. Vaš seksualni život je samo vaš i odluka je samo vaša. Ponašajte se onako kako vam odgovara, bez obzira na to kako drugi žive.

8) Seksualni napad

Ukoliko vam se to dogodi, obavezno razgovarajte s nekime i prijavite događaj. Možda ćete imati osjećaj krivnje, ali za seksualni napad NIKAD nije kriva žrtva. Nemojte šutjeti.

9) Nije kao u filmu!

Ukoliko ste neiskusni, odmah trebate znati – seks na faksu nije kao na filmu, nema onog harmoničnog valjanja po plahtama, idiličnog seksa pod tušem i na otvorenom. Vjerojatno će sve biti malo napeto, smotano, nespretno, pogotovo ako ste pod utjecajem alkohola. Pijani seks je uvijek najgori.

10) Seks može uzrokovati probleme

Seks uvijek može uzrokovati probleme – ili će vam cimer/ica ići na živce, jer nikad nemate mira od njegovih/njenih seksualnih pustolovina, ili ćete povrijediti nekoga jer ste se spetljali s njegovom osobom od interesa i još mnogo, mnogo varijacija na temu. Međutim, to je jednostavno tako u tom životnom razdoblju – intenzivno i dramatično. Budite vjerni samima sebi i uživajte u studentskom životu. 

Ukoliko želite surađivati s nama ili imate bilo kakav prijedlog ili ideju, kontaktirajte nas! 

KONTAKTIRAJTE NAS