• Pretraga
Studentski vodič

Izašao je 14. Studentski vodič – potražite svoj primjerak!

Izašao je 14. Studentski vodič!

Studentski vodič je vani – i ovu vam godinu, već 14. zaredom, dostavljamo najrelevantnije informacije vezane uz studentski život u gradu Zagrebu.

Studentski vodič

U nove akademske pobjede uz Studentski vodič i besplatnu kavu

S početkom nove akademske godine, u Zagreb se slijeva rijeka studenata, novih i starih. Svake godine za njih priprema se i izlazi Studentski vodič, već 14 godina zaredom. 

Studenti u Studentskom vodiču mogu pronaći sve informacije koje im inače nisu tako lako dostupne – kako se učlaniti u NSK, koje prava imaju preko Student servisa, što je to Work and Travel i mnoge druge korisne informacije. Pronaći će se tu i koja zanimljiva trivia iz popularnih serija, par škakljivih istina o seksu, koje vam nitko neće reći, a svi ih znaju; možda ćete pomoću naših savjeta i uštedjeti koju kunu iz svog studentskog budžeta, a možda ćete se odlučiti i na učenje još jednog stranog jezika.

Mi vam želimo dobrodošlicu u još jednu akademsku godinu, na vama zaista svijet ostaje i vi ste nova nada u bolje sutra i bolji svijet. Želimo vam da budete ponosni na sebe i svoja dostignuća te da osvjetlate obraz grada Zagreba, kao studenti istoga grada.

Želimo vam da budete još bolji i pametniji i uporniji od svojih uzora, da budete inspiracija svima onima koji dolaze i dobre kolege onima s kojima dijelite svoje studentske dane. Vrijeme studiranja je prekrasno; to je vrijeme za istraživanje, učenje, otkrivanje nepoznatog; vrijeme za prepuštanje novim avanturama; vrijeme za otkrivanje stvari za koje nikad niste mislili da postoje, vrijeme za stvaranje novih prijateljstava koja će trajati cijeli život i uspomena koje nikada neće izblijedjeti.

Ove godine Studentski vodič dijeli se, uz besplatan Nescafe classic, od 15. listopada na fakultetima grada Zagreba te ispred studentskih domova. Ulovite naše distributere, popijte Nescafe i uzmite svoj primjerak Studentskog vodiča! Ukoliko ipak propustite dijeljenje, osim na webu, Studentski vodič možete pronaći i kao digitalno izdanje na Issuu.

Vaš Studentski vodič

Ukoliko želite surađivati s nama ili imate bilo kakav prijedlog ili ideju, kontaktirajte nas! 

KONTAKTIRAJTE NAS